I made this widget at MyFlashFetish.com.

♥Sahabat baru saya♥

Nak kawin~~Nak kawin

~salam~

Gatal en statement?? Tak tadi I dengan Cik Nad pergi library. Konon nak study la. Tapi sekejap jew. Dalam 2 jam macam tue dah tak tahan.

Then kami pergi tesco. Makan Sizzling. Sodap owww. Hari tue da makan dengan Cik Aten sebelum I hantar dia pergi stesen bus. Tapi rushing-rushing. Tak nikmat la. So tadik makan lagi. 



Waktu dalam kereta Cik Nad cakap kawan dia dah nak due. Sangat-sangat terkejut. Kawan I yang sebelum nie pon dah dapat anak masuk yg kedua. So lepas makan tadi kami lepak dekat tesco sambil tunggu hujan reda *padahal naik kereta*.

Tajuk perbulaan kami tadi "kawin". Berangankan?? Ye la. Umo dah berapa. Bf pon xdew. Agak risau la. Sebelum nie berangan jew nak cari dekat U. Dah masuk U hampeh je. 


Bukan apa. Teringin nak anak yang cumel-cumel. Bontot bulat-bulat. Jalan terkedek-kedek. Ahhh..geram2!!! Nak picit-picit jew pipi dia. Tadi banyak terserempak dengan baby cumel-cumel. Hmmm...nak kawin *ei betul ke nie??*.

#boleh x nak kawin n ada anak tanpa perlu beranak tapi my on children la#


~daa~

11 ulasan:

Fatin Sallehuddin berkata...

aku pon nak kawen lah :)

intan berkata...

hahaha....jeleskan????sapa pon xmo aku..cmna nk kwin nie????

Fatin Sallehuddin berkata...

cecece ! yela tuh kan kan ? mst ada , cuma tak jumpa ja lagik . sabaq sabaq , nt aku buleh p mkn nasik minyak sekali lagik , kan kan :)

intan berkata...

hahaha...hmmm...jodohkan di tgn than..sabo ja la..5 thun lg kot...:)

Fatin Sallehuddin berkata...

5 tahun lagik ? aku tunggu weh , nasik minyak punya fasal ! haha~

Nazri Razra berkata...

Kawen cecepat... molek tuu..

intan berkata...

@fatin: haha..aku main letak jew...

intan berkata...

@Nazri: insyaAllah...:)

tiEra berkata...

adoi...geramnye tgk sizzling tuh

::AkU wAnItA BiAsA:: berkata...

me 2...geramnye tgk sizzling tuh...nk ugak :)

intan berkata...

hahha...meh la kedah..saya belanja...