I made this widget at MyFlashFetish.com.

♥Sahabat baru saya♥

Cuti Semesterku!



Ok. Sangat lama tak menaip disini. BTW Selamat Tahun Baru Cina. Cuti semester aku kali ni lain daripada yang lain. Singkat tapi macam-macam yang jadi.

Tulah. Kita nie merancang tapi apa pon Allah jugak yang run projek! Cuti sem kali nie agak singkat. Just 3 weeks. Im working! Banyak sebab aku kerja. Dan aku ja tau sebabnya.

So! Tempat aku kerja nie adalah tempat yang aku paling tak mau kerja. Faham? Ok. Tak faham pon tak pa.  Actually, tempat nie adalah sasaran terakhir aku. Tapi disebabkan terdesak. Masuk je la.

Orang cakap tak kenal maka xcinta *wah! Macam lawan forum dulu-dulu plak*. Aku xdak la jatuh cinta kerja sini. Aku just selesa ja. And far from apa yang aku fikirkan. 

Ramai kawan baru yang aku kenai. Macam-macam perangai. And I happy to know them. So far. Depa suma awesome! Now aku rapat dengan my senior time form 6 dulu.

What a small world! Dulu kami pernah satu sekolah dan tak pernah bertegur sapa. Tapi jodoh tue ditangan tuhan. I meet her dekat tempat kerja aku. She's the best! Sangat seronok kenal dia. Kami sangat-sangat rapat! 

Of course la dia sporting! Sangat masuk kepala. Dia memang supporter aku la time aku down bila kerja situ. 

Next is, a man! Dia sangat2 baik. Banyak tolong aku. Sweet like candy! Kawan pertama aku dekat sana. And sangat pandai! Serius! Aku xleh survive la kalo xkenal dia. 

Dia talkative! Suka menyembang! And aku selalu kantoi sembang ngan dia time promoter dia mai. So aku diblack list la oleh promoter dia *memandai ja aku*. Now, kami da xberapa rapat. Dia sibuk. So conversation kami selalunya mengambil masa beberapa saat per day. Singkatkan? *Ok tipu*.

Dalam ramai-ramai orang. Dua orang nie ja aku selesa to share apa yang aku rasa. Mereka sangat baik! Apa-apa pon. Hubungan kami xlama. Mungkin sampai masing-masing dah meninggalkan tempat tue. WaAllahualam. 

Apa-apa pon. Kadang-kadang best la jugak membuang masa dekat situ but sometimes Allah ja yang tau meluatnya aku daftar kerja situ. I got my first gaji! Tapi berbelah bagi nak beli apa dulu. Hmmm...

Sayang nak tinggal rumah but tak sabar nak start kelas.*alah awal2 boleh la xsabar bagai,nanti tau la*. Miss my UUM friends! Are they fine? Nanti kita jumpa tau! 

Ok. That's all merapuan for this night! Pecah kaca pecah gelas, Sudah baca harap balas! *balas la macam mana pon. Bye guys!

Hiking aritue! Fine,memang xda kena mengena pon ngan kerja aku.


~Assalamulaikum~!


1 ulasan:

Пётр Ларионов berkata...

Оцените! индивидуалки города Москвы
Соблазнительная и обаятельная красавица, которая может похвастаться своей безупречной фигурой, с удовольствием проведет время в жарких объятиях ненасытного самца.