I made this widget at MyFlashFetish.com.

♥Sahabat baru saya♥

Letih

~salam~

Alahai apa la nasib badan. Memang kurang baik la. I cerita direct la ek. Semalam tengah sedap I berfacebook. Cik Aten request la video call *ala dalam chat box fb 2*. So I melayan je la. Hobi Cik Aten yag I paling nyampah sampai sekarang is suka mengusik I *bab-bab seram la*.

I punya la tabah semalam. Dia cakap la "Intan belakang hang tu sapa??" padahal xdew orang pon. So I buat selumber je la. Dah biasa dah kena mengusik macam tue. Pastu dia stop video call. Kami lawan komen-komen merapu.  Ingatkan dia stop sampai situ je.

Tiba2 chat I dapat I mesej dari dia. Dia hantar link. I try la buka. Mula-mula tajuk atas new tab tue tulis "::lol::". I tengok la dekat-dekat. Sekali keluar gambar puntianak mana ntah. Dengan muka berdarah-darah. Muka "benda alah" tue betul-betul depan skrin.

*lebih kurang macam nie la..Tapi huduh lagi. I xsanggup nak cari da sebab nanti I sendiri takot nak buka belog I*

I punya la gelabah sampai tekan macam-macam button. Last-last I tutup semua tab. Hamik kau !!. Jahat tak jahat Cik Aten tue. Tak padan dengan terkandas dekat Ipoh sebab tiket bas habis. Terketar-ketar tangan I. Ha malam semalam I tido buka lampu la *penakut siot*. I layan novel.

*terkejut macam nie la*

Dalam novel pulak cerita benda seram *aduyai*. Paling menarik minat I is "kalau pukul 3 pagi nie,hantu syaitan memang banyak dan tenaga mereka berlipat-lipat kali ganda". Siot betul. Time tue pulak pukul 2 pagi. Hah sudah!!. Last-last pukul 4 pagi baru I tido.

Pagi nie pulak kena bangun awal sebab nak pergi library sebab ada mintak tolong akak Idzfa ajarkan APA sistem. Baik punya I bangun awal. Mandi-mandi suma kak Idzfa hantar mesej nak lewatkan perjumpaan. Aduh!! Kalau I tau memang I tido dulu la.

SEMUA NIE GARA-GARA HANG ATEN!!! U'LL REGRET!!

*I nie penakut sikit*

~daa~

11 ulasan:

aisya berkata...

hehe.. sabar je la.. =)

intan berkata...

tengah sabo la nie...thanx..:(

Fatin Sallehuddin berkata...

intannnnnnnnn ! intannnnnnnnnnnnn ! HAHAHAHAHAHAHA >.<










buat muka annoying ja ekeke~

intan berkata...

yea fatin????knpa????rindu eh??

zatiey berkata...

intan terkejut smpai terkeluar mate mcm dlm gmbr tu ke?? dasyat betoi..hehe

intan berkata...

ha hmpir2 la...nsib baik kuat lgi gam *eh pakai gam ke mata nie*...

zatiey berkata...

haha...gam banyak2..

Fatin Sallehuddin berkata...

intannnnnnnnnnnnnnnnnnn ! tengok kat tingkap tuh ada hapa ? eeeeeeeeeeee










haha~ cuak en ?

Nazri Razra berkata...

Ada hantu ke tak?

#Abe follow blog ni...wacaaa

intan berkata...

@fatin : jangan la..sekarang nie pon masih tido buka lampu tau..

intan berkata...

@Nazri: xdew2..:P..thanx sudi folo..:)