I made this widget at MyFlashFetish.com.

♥Sahabat baru saya♥

Sabo je la

~salam~

Poyoskan?? sejak-sejak balik cuti nie rajin pulak I update blog. Ala dah balik u nanti jangan harap la nak rajin macam nie.So kena taip puas2 sebelum kemalasan melanda.

Tadik I hantar Cik Aten pergi stesen bas. Dia da kena balik UPSI. Diaorang punya cuti kejap jew. Tak macam I. Cuti 2 minggu *so lepas nie apply la uum yea :P* . Touching dow tadik. I memang sensitif sikit bab-bab pisah nie. Ingat lagi dulu. Waktu Cik Along hantar I dengan Cik Nad pegik stesen bas sebab nak pegik ambik kereta dekat Alor Star. Touching jugakk. Padahal balik hari yang sama dan paling penting still dalam KEDAH. 

Ok sudah ngarut. Cik Aten jadik mangsa ulat tiket wehh. Yang peliknya. Cik Aten bukan beli tiket direct dekat agen. Dia beli dekat pondok bus tu. Tue pon kena tipu. Bengang sebab bus yang aten naik penuh. Kira tiket dia xberdaftar la. 

Bila tunjuk tiket dekat abang bus tue. Dia cakap mana ada nama Cik Aten dalam list penumpang. Tapi nasib baik pemandu tue baik. Dia sumbat jugak Cik Aten dalam bus. Cik Aten terpaksa duduk belakang berhimpit-himpit dengan budak lelaki. Tak ke menyusahkan. Dah la beg dia kena bawak naik atas *tak boleh simpan dekat tempat beg* 


*tadik dia mesej cakap beg dia tergelongsor ke depan*
>_<

~daa~

2 ulasan:

Khairil berkata...

nak berpisaj memang touching...kalau boleh nak ikut sekali..waa...

intan berkata...

ha tue la. Rasa macam nak hantar je budak tue terus pergi UPSI.