I made this widget at MyFlashFetish.com.

♥Sahabat baru saya♥

Stress gile bapak!!

~salam~

Sebenarnya I tak tau nak tulis apa untuk entri ari nie.
but 
I tetap nak tulis entri
Pagi tadik ada kejadian yang tak diingini berlaku.
I stress sangat-sangat
I asyik ngeluh je.
Sampaikan Cik Along bising sebab I asyik ngeluh je.

Sampai satu tahap tue.
I dah xtau nak release macam mana stress tue.
Jadik I nangis je la.

Semua orang ingat I kena marah dengan customer.
Siotkan I nieyh *tampor je*
Lepas nangis je I terus migrain.
Berdenyut-denyut kepala nie.
Kalo kena hempuk dengan helmet pon layan jugak rasanya..

I xtau nak luah dekat sape
Ntah la.
Lebih kepada rasa bersalah
hmm
no komenlah!!
Sekianbai

~daa~

Tiada ulasan: