I made this widget at MyFlashFetish.com.

♥Sahabat baru saya♥

Ada jugak oqang macam tue..

~salam~

Wahh..terasa lama pulak I tak update blog nieh. Ye la line internet macam snaily. Yang sepatutnya ada cerita terus xde mood nak cerita. Ok drop the subject..

Semalam I pergi la update lappy I dekat TESCO *kerja pegi tesco,tak kerja pong pegi tesco. Xde tempat lain ke??*. Membe I nak tolong updatekan sebab dia tau and paling penting FREE. Then I kena tinggalkan lappy I dekat dia sebab proses tue lambat lagik.

I dan Cik Along pon pegi la makan.Kami pulak teringin nak makan Yong Tau Foo. So kami pon makan la dekat gerai yong tau foo. Tengah-tengah makan I ada dengar suara perempuan melenting. I cari la kelibat orangnya. Nak tengok la dia bertumbuk dengan siapa. Tengok-tengok dia buat kecoh dekat kedai makan BF die. Dengan jerit-jerit. Nak tunjuk gangster la katakan.

I bukan nak mengutuk sesiapa la. I sebagai kaum yang sama I rasa macam malu sangat. Dia macam kena rasuk tau. Dia macam lupa diri. Memang la sayang. Tapi kalao sayang sangat takkan sampai nak malukan diri sendiri macam tue. Mulut orang-orang dekat situ dah sumpah seranah dah die. I sebenarnya kesian jugak dekat dia. Entah la. Lu pikir la sendiri.Sekianbai.


~daa~

2 ulasan:

fatinah berkata...

cam ni pun ad nohh....
-_-'

intan berkata...

tue la pasai..ingatkan nie juz berlaku dalam drama petang-petang..Leppas Bf dia pegi dekat dia pon dok melenting2 lagik..hmm..apa nak jadi la..