I made this widget at MyFlashFetish.com.

♥Sahabat baru saya♥

Hantu Bonceng at third Raya!!!


~salam~

Selamat Hari Raya semua!! Amcama raya nie??makan kenyang?? Mesti berjalan sakan. Ye la rumah sedara mara, rumah atok nenek. Kalo ye. Same la kitew. I raya pertama dengan raya kedua I TERPAKSA jadi driver mom I. Abah I kerja. So I la kena usung mom I balik kampunglah pegik rumah adik beradiklah. Xpew duit minyak mom I yang isi. >_<

So raya ketiga nie I gunakan peluang untuk ENJOY. Tambah plak Cik Nad balik kedah dari pahang *rumah tokwan die*. So pagi-pagi kami beraya rumah masing-masing dulu. 

Bila tengahari I dengan Cik Ika sibuk pegik join Cik Faten tengok wayang. Kita telah memilih HANTU BONCENG untuk movie kali nie. Best wa cakap lu. I malas la nak wat sinopsis die. Nanti tak gempak la klo ampa pegik tengok.


Cerita dia yang pastinya lawak sangat-sangat and ending dia memang bukan seperti yang kita jangka. Bagi I la cite nie agak menarik la. Ada mesej dia kalo tengok betul-betul. Memang kami gelak sampai keras urat kentut perut. 

Tpi ada la part yang tak besh. I dengan Cik Ika dapat seat asing. So Cik Ika kena duduk sowang-sowang. Tapi bila da cite besh tue sorang ke tak ke memang tak prsan da. Satu la ada la penonton kat situ gelak punya la kuat. Cakap pon kuat macam pawagam tuh bapak dia yang punya. Panas je waktu dia cakap-cakap. Apa-apa pon citer tue memang gempak!! Pegik la tengok..tak rugi kott..:)

~daa~

3 ulasan:

aQi53 berkata...

baru tengok td. =)

intan berkata...

bestkan??keras perut gelak...

miss corn berkata...

lambat komen : haha..apa pon boleh la tahan..nex time tamo dok jauh2 ag..hahahahaha