I made this widget at MyFlashFetish.com.

♥Sahabat baru saya♥

::xNaK tAu sUdaHH::



~salam~

Hari nie I nak kongsi ngan korang 46 perkara yang I suka..Hurrmmm kenapa mest 46..kenapa x 50 trus??haha..Sebab date birth I 04/06/1991 (gtaw nie sebab nak hdiah..k)...kalau banyak yang sama ngan korang 2 maksudnya kita memang serasi..hehe

___aNtaRanYa IaLah___

01. I suke gila-gila warna PINK.
02. I suka bintang yang comel dan berbulu (kucing,hamster,arnab dan lain-lain *kecuali ulat bulu*)
03. I suka tonton cerita kartun *eii dah tua pon tgk kartun* (eh aku pya suka la,astro mak aku yang bayar bukan mak   ko). Sowie emotional ckit..ngeh2
04. I suka makan makanan pedas,bagi I sesuatu makanan 2 akan sedap kalau ada cili hjau.*obsesnya*
05. I suka dengar lagu kuat-kuat sampai jiran selang 40 buah rumah pon boleh nyanyi sekali dengan I.
06. I suka 0n9 sehari suntuk sampai mata I jadi macam DRAKULA!!
07. I suka make sure yang I cukup tido 6 jam semalaman.*tapi selalunya lebih dari tue*
08. I suka minum air dalam cawan yang besar sampai kembung perut I.
09. I suka pasang lampu waktu tidor sebab I takot pada gelap nanti hantu keluar.
10. I suka bercuti.
11. I suka pantai. Bila I ada dekat pantai I rasa lebih tenang.
12. I suka tukar baju banyak kali. Kadang-kadang 10 helai sehari.
13. I suka bergambar. I memang suka tangkap banyak2 gambar. X kisah la gambar I @ orang lain.
14. I suka gosip. Biasala perempuan.
15. I suka budak2..Tapi budak2 xsuka dekat I.
16. I suka masak.Padahal I xtau masak.*ala resepikan banyak,chef buat buku n segmen memasak dalam tv sebab nak suruh ikot*
17. I suka makan buah.
18. I jenis susah nak ingat jalan. Kadang2 tempat tue I dah pernah pergi banyak kali pon I boleh lupa. Orang macam I nie senang sesat nie.*so abah belikan kakcik GPS*
19. Sampai sekarang suma kereta dalam dunia nie I xboleh cam. Kereta waja pon I xingat mcam mana,terukkan??
20. I suka tengok lelaki comei2.*Gatainya*
21. I suka download lagu banyak-banyak.
22. I suka tengok cermin sebab I nak tengok berapa banyak jerawat I bertambah.
23. I suka teknologi.
24. I suka blogwalking.
25. I suka tengok bola
26. I suka main futsal,bowling n badminton. *padahal selalu kalah n nangis bila game dah tamat*
27. I suka pendam masalah, I xnak orang sakit kepala sebab I.*baikkan I nie*
28. I suka nangis bila ada masalah, selalunya I akan nangis sebelum tido. Kadang-kadang I nangis bila terlalu marah.
29. I suka tengok wayang dengan kawan daripada BF.
30. I suka tukar benda yang I selalu tengok.
31. I suka biar bilik I bersepah.
32. I suka gayut (talifon bukan pokok) lama-lama sambil gelak-gelak sampai pecah perut.
33. I suka buat kerja last minit.
34. I suka makan ubat.
35. I suka meniarap dari berbaring.
36. I suka bercakap.
37. I suka bila ada orang spend duit dia untuk I xkira untuk apa pon. I LOIKE!!
38. I suka ucap terima kasih
39. I suka tengok cite JUST FOR LAUGH GENG walaupon kadang2 sakit aty.
40. I suka bawak kereta.
41. I suka bau minyak wangi orang.
42. I suka shopping.
43. I suka tengok cerita seram komedi di rumah berbanding di panggung.
44. I suka nyanyi waktu bawak moto walaupon sya berkeseorangan.
45. I suka tekan perut orang lebih2 lagi my mom punya perut.
46. I suka makanan orang sakit tapi bukan makanan dekat hospital k (maksud I bubur,sup dan moi)

Itu je kot yang I boleh kongsi.Nanti I bagitau banyak2 kang ada yang kantoi.Nanti I bagitau apa pulak yang I xsuka k.So sape kat sini macam I. I nie mormalkan??I x pelikkan??hahaha


~daa~

2 ulasan:

cik bubu berkata...

haha.kite same la nom 1 sampai 4.=)

intan berkata...

hehe...num 4 je??
ha kira serasi la 2..hehe